Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

(N)Nordskjærets

Om oss og mitt oppdrett (N)NORDSKJÆRET`S

(N) NORDSKJÆRET`S er ett lite oppdrett av rasen Sibirsk skogkatt, vi bor i Surnadal i Midt-Norge, mellom Kristiansund og Trondheim.

Denne hjemmesiden vil i hovedsak handle om oppdrettet og mine Sibirske skogkatter.

Mine katter kommer fra Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Kattene mine er fullverdige familiemedlemmer, og er dermed med på det meste som skjer i hjemmet og på hytten. De har en stor kattegård hjemme, som de kan gå ut og inn av som de ønsker. På hytten har de større frihet, der de kan løpe fritt både ute og inne som de selv ønsker. Dette trives de veldig godt med, men må si at hytten ligger på en øy så de er trygge for biltrafikk o.l. Mine Sibirer er veldig sosiale så de er sammen med oss mennesker både ute som inne, går vi oss en tur så er de ikke langt unna.

Målet med mitt oppdrett er å avle fram rasetypiske, friske, sosiale og trygge Sibirkatter med godt gemytt. Jeg vil at kattungene skal ha "god type" etter den "ville" Sibirske katten, og at de har Sibirkatt egenskaper, men samtidig være sosiale, trygge og snille familiekatter altså ha ett godt gemytt.

Jeg planlegger mitt første kull våren 2009 mellom CH S*Gorabellas Gorislava SIB n 23 og (N)Siberikos Casanova SIB n 24 (helbror til SW-08 Siberikos Chudo)

Neste kull er mellom FIN*Amurin Filadelfia og ??? sommeren 2009. Høsten 2009 blir det kull mellom (N)Siberikos Best of Cleopatra og Passionata Enzo (Enzo ble BIS 01.11.08 i Tyskland) Så året 2009 vil bli ett svært spennende år for meg som oppdretter av Sibirkatter. Jeg gleder meg utrolig til å få kattunger i huset med "liv og røre" som det å ha kattunger fører med seg, samt det å få kose med dem og "skjemme" dem bort...

(N)Nordskjæret`s har for tiden fem Sibirkatter. Det er CH S*Gorabellas Gorislava, (N)Siberikos Best of Cleopatra og ilag med oppdrettet (N)Siberikos har jeg FIN*Amurin Filadelfia, Passionata Enzo og (N)Neris St. Moroz Art of Caucasica.

Jeg stiller mine Sibirkatter så ofte jeg kan på forskjellige utstillinger, det er meget lærerikt og sosialt, der møter jeg mange trivelige kattefolk både med Sibirkatter og andre katter.                 CH S*Goravellas Gorislava og FIN*Amurin Filadelfia aka Jokotai. Gorislava fikk sitt certifikat og trenger to til for å IC, Jokotai ble BIV og fikk sitt første certifikat mot champion. Jokotai skal også på Trønderkatten 4 og 5 april-09.